NATIONAL MARITIME MUSEUM UPGRADES GROUP FACILITIES

4 Oct 2011

With the 2011 opening of the Sammy Ofer wing and its park-facing entrance, the National Maritime Museum took the opportunity to upgrade and enhance its old Stanhope entrance as a dedicated group entrance.
   
Real Studios completely remodelled the entrance spaces either side to provide bigger and better toilet facilities, with cubicle doors animated by lively illustrations from quirky Russian illustrator, Alexander at Milk Creative. A coat and bag drop space and packed lunch space is provided that seats up to 90 at lunchtimes. Banquette seats upholstered in metallic shades, and tables and benches in shades of green and blue, lift the scheme far above the usual utilitarian museum facilities, while a dedicated briefing room helps to prepare groups for the day's Maritime Museum activities.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

WIN FOR WINDERMERE

March 13, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

March 13, 2020

December 5, 2019

October 25, 2019

September 25, 2019

Please reload

Archive